КАКО ВЕЛИ ЗА ОВА ГЕРО?! ДАГАУ!!! ВМРОВЦИТЕ РЕШИЛЕ САМИ ДА СЕ ЗБРИШАТ ОД ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА! – Објавени „бомби“ со гласовите на Јанушев и Јанакиески, договараат уништување на документи

0
967