КАКОВ ТРИУМФ: ОД ДЕН НА ДЕН, СЕ ПОЈАСНО Е КОЛКАВА Е ПОБЕДАТА НА СДСМ НАД ВМРО ДПМНЕ, ТОТАЛНО ГАЗЕЊЕ, ЕПСКО, ИСТОРИСКО!!!

0
3195

– ВМРО ДПМНЕ во тотален распад, оставки си поднесуваат сите во партијата, пратеничката група поделена, партијата изолирана и внатре и кон надвор од земјава

– ВМРО ДПМНЕ со судски блокиран имот и партиска зграда, ќе останат на улица

– екс лидерот на ВМРО ДПМНЕ е пред одење на долга робија, заедно со цел екс и сегашен прв ешалон на партијата

– ги изгубија двата најголеми финансиери – Мијалков и Јанчев

– го изгубија единствениот градоначалник на голем град кој им даваше инфраструктура митингаши автобуси и ресурси

– бројчаникот на Заев почна да врти, денеска СЈО конфискуваше 14 милиони евра од Сеад Кочан!

– се што смисли Заев се реализира, пред портите сме на НАТО и ЕУ

ВАКА СДСМ НЕ ТРИУМФИРАЛ И ВМРО ДПМНЕ НЕ БИЛО ВАКА ПОРАЗЕНО УШТЕ ОД 1945-ТА ПА НАВАМУ!!!!