КАКОВ ТАЖЕН ЕПИЛОГ, НАМЕСТО ВЛАДА, МИЦКО СО БОДИГАРДИ ЈА БРАНИ ПАРТИСКАТА ЗГРАДА ОД СВОЕТО ЧЛЕНСТВО!

0
1460

Тажен епилог денес пред седиштето на белата палата од ВМРО-ДПМНЕ, пред седиштето наредени бодигарди го бранат Мицковски од пучистите кои сакаат да се одржи нов конгрес. Еве ја демократијата на ВМРО-ДПМНЕ и како тоа сакаат да владеат, со бодигарди, со сила, страв и трепет, дури да се штити од бодигарди и од сопственото членство, многу тажен епилог, наместо влада ќе се брани со бодигарди.