КАКОВ РЕТАРД, ЏАБЕ МУ СЕ СИТЕ ДЕСЕТКИ: Професор по право на УКИМ занесен во тоа десничарењето левичарско тврди дека пратеници во законодавен дом не можат да прават закони и амандмани, па нека земат за плетат гоблени тогаш!

0
1034

Кој треба тогаш да прави закони и да мења устав?! УКИМ?! Левица?! Народот да седне пред кооперација и он да прави закони?! Зашто тогаш идеме на избори, зашто постои парламентот, зашто земаат плата тие 120 пратеници, зашто има устав и закони тогаш, зашто патни трошоци, зашто толкава зграда у сред град каде само за струја идат 1 милион евра годишно?!

Ај све тоа да затвориме и Хорхе и овој копук, клисарче злоставувано како што во вика Фрчко нека седнат со Каракамишева и они нека кажуваат кои закони и кои амандмани да се стават во сила?!

Изгледа малиов кога ги добивал тие 10-тките само бубал на памет но појма нема во глобала што значи правото преку демократијата и системското владеење на трите власти во земјава, тотален морон!