(ВИДЕО) КАКОВ НЕВЕРОЈАТЕН УЛТРА ШОК ЗА КУРТОН ПРОПАГАНДАТА НА ВМРО ДПМНЕ – МЕЧКАТА ОД ПЕШТЕРАТА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА СИТЕЛ ЈА ДОЗАКОПА ПРОПАГАНДАТА НА ГРУЈО ДЕСЕТ МЕТРИ ПОД ЗЕМЈА – ГРУЕВСКИ ЈА ПРИФАТИ ПЛАТФОРМАТА НА АЛБАНЦИТЕ, ПРИФАТИ И ПРОМЕНА НА ИМЕ, ЗНАМЕ, ХИМНА, ДВОЈАЗИЧНОСТ!!!

0
7907