КАКОВ ШОК ЗА РЕЖИМОТ: Во Прилеп режимот е затекнат жив од страна на лица од КРИМ ТЕХНИКА и МВР на лице место!!! Затекнатите СПРЕМАЛЕ ИЗБОРЕН ПОТКУП, КОЈ КАКО ГЛУВЦИ ВО КАФЕЗ СЕ ЗАДРЖАНИ ОД СТРАНА НА МВР!!!

0
19367

Во центарот на Прилеп во ќоше веднаш до бутикот Чарли кој се наоѓа наспроти О.У. Кочо Рацин режимот е уловен на лице место жив како припрема изборен поткуп , запленети се пари, картички и други триста тракатанци од страна на МВР. Во Прилеп од страна на граѓани и активисти до МВР има пријави и уште на пет локации каде режимот спрема изборен поткуп но добиваме информација дека и таму се спречени да вршат изборен поткуп. ГОТОВО Е!!!! ГОТОВИ СЕ КОПИЛИЊАТА!!!

15423506_10210543472635588_852141182_n