КАКОВ ЕПСКИ ИСТОРИСКИ ПРЕСВРТ: Зоран Буревесник, од најголем борец против Груевци, до нивен најголем заштитник!!!

0
1620

Кој можеше ова да го замисли, Зоран Буревесник да плука дење ноќе по СЈО и да посакува да се распаднат и со тоа Груевци целосно да куртулат од одговорност?!?!

Тоа што Зоран Буревесник е обвинет од СЈО е очигледно причина тој да плука по нив дење ноќе и да шири клевети и црна пропаганда.

Но тој е неблагодарен, во времето на Грујо и Сашо, тој немаше шанса да биде пуштен да се брани на слобода, ќе беше затворен во некои зандани, но тој сега им помага токму на своите џелати.

Каков епски пресврт!!!