КАКОВ БЕСРАМЕН ЛАЖГО, МИНХАУЗЕН НЕ МУ Е РАМЕН: ИАКО МУ КАЖАА ДЕКА ВО БЕЛГРАД НЕ СЕ ГРАДИ НОВ КЛИНИЧКИ, ТУКУ СЕ РЕНОВИРА СТАР ОД ПРЕД 50 ГОДИНИ, МИЦКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА ДА ЛАЖЕ ЗА СРПСКИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР!

0
324

Во Србија не се гради нов клинички центар, туку се реновира стариот и се доградува мал дел кој е само 20% од најавената квадратура.

Ова е постоечкиот клинички центар кој само се реновира и опремува:

И малите деца знаат дека е многу поефтино постоечка куќа да ја реновираш и да смениш мебел отколку да ја градиш од темел на зелена ливада, но Мицковски запнал да лаже затоа што нема срам ни перде, се отепа од лажење овие години додека е лидер на ВМРО ДПМНЕ, тој мисли дека политиката е лажење 24/7 затоа што политика учел од Груевски!