КАКВА ЗЕЛКА – ВМРО ОВОЈ ГО СПРЕМА ЗА МИНИСТЕР НА ПОЛИЦИЈА: ДРАГИ КОВАЧКИ СЕ ИЗБРУКА, СПОРЕД НЕГО САШО ТАСЕВСКИ НЕ ТРЕБАЛО ДА ПУКА ВО СОБРАНИЕ НА 27-МИ АПРИЛ, ТРЕБАЛО ДА ОСТАВИ ПРАТЕНИЦИТЕ ДА БИДАТ УБИЕНИ

0
408

Драги Ковачки, несудениот технички министер за полиција од редовите на ВМРО ДПМНЕ се вклучи во емисијата стадион на радио Канал 77 каде во студио беше министерот Спасовски.

Драги Ковачки постави прашање, замислете која е ова будалаштина господе боже, дали требало Сашо Тасевски полицаецот кој што пукаше со пиштол на 27-ми април да биде казнет што внел пиштол во собрание и пукал со него?!?!

Замислете според оваа ЗЕЛКА ЗЕЛЕНА ЗЕЛЕНОСАНА полицаец на службена должност требало да остави пратениците да бидат убиени од ордата на 27-ми април?!?!

И овој човек ВМРО го спрема за иден министер за полиција?!?! О господе боже мила мајчице, тешко на народот и на земјата ако се вратат вмровците на власт има да и ебат матер по сите прописи уздух и попреку…