КАКВА ЕПСКА ТРАГИ КОМЕДИЈА НА КУРТОН АЛФА: Водителот прво кажа дека партиите се мешале во Вевчанскиот карневал и според владините мерки не требало да има карневал, а потоа во емисија го покани локалниот шеф на ВМРО ДПМНЕ да глуми жртва на полициска тортура?!?!

0
668

Еден од двајцата куртони на куртон Алфа во емисијата ЗАСПИ АКО МОЖЕШ синоќа направи вистинска траги комедија!

Прво во уводот кажа дека партиите се мешале во Вевчанскиот Карневал, за потоа главен гостин да му биде локалниот шеф на ВМРО ДПМНЕ од Вевчани?!?!?!

Потоа вика според владините мерки не смеело да има карневал за потоа да ја осуди полицијата што ги спроведувала владините мерки во Вевчани?!?!

Овие куртоните се тешка траги комедија, македонски БИВИС И БАТХЕД!