КАКВА БУДАЛА: СРБИТЕ ИМААТ СВОЈ МИЛЕНКО, СЕ ВИКА МИРОЉУБ ПЕТРОВИЌ

0
285

Ако македонците си имаат свој Миленко, куртон што се тркала со шарпланинци по ридовите, побива светски теории и шири лажни вести тогаш и Србија си имаат свој Миленко кој се вика Мирољуб Петровиќ кој се претставува како некој психијатар, советодавец и лажен доктор.