КАКВА БРУКА ЗА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ: НЕГОВАТА 10 ГОДИШНА ШЕФИЦА НА КАБИНЕТ СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ ГО ИСПРАТИ ОРЦЕ КАМЧЕВ ВО ШУТКА!

0
15600

Наташа Савова со солзи во очите го испрати своето блиско пријателче Орце Камчев во Шутка.

Таа му беше над 10 години шефица на кабинет на Бранко Црвенковски и кога беше претседател и кога беше лидер на СДСМ.

Најблиската твоја соработничка да е вљубена и најблиска сегашна соработничка на најголемиот македонски кримос, тоа мора да е голема брука и срам за Бранко Црвенковски!