КАЕВСКИ : ШТОМ СТАПНЕ ВО ЗЕМЈАВА, ГРУЕВСКИ ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО ЗАТВОР

0
315

Во оној момент кога Никола Груевски ќе стапне во Македонија, ќе издржува казна затвор, рече пратеникот на СДСМ Дарко Каевски, коментирајќи ја изјавата на Бујар Османи дека најдобро би било Груевски да се врати во земјава.

-Никола Груевски во оној момент кога ќе стапне во нашата држава ќе издржува казна затвор согласно конечни позитивни судски пресуди – порача Каевски.