(ФОТО) И ТОДОР АХМАДИНЕЏАТ ПЕТРОВ ПОБАРА ОСТАВКА ОД ГРУЈО ВО ВМРО-ДПМНЕ, ЌОСИЊАТА ДОПРЕНИ ОД ГОСПОД ШОКИРАНИ ОД ТОДОР!!!

0
3775

15894844_1769448176709050_2874200606811544175_n