АХАХАХАХАХ : СИНОТ НА НАЈГОЛЕМИОТ ПУШАЧ НА РЕЖИМОТ ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ЈА ТОРПЕДИРА ВЛАДАТА СО ДОМАТИ!

0
1584

На Твитер беа објавени фотографии од Александар Михајловски, синот на актерот Тони Михајловски кој беше присутен на денешниот протест пред Владата.

CEQ-WU8WIAIVWO_1 CEQ-W5FWoAIoVLQ1 CEQ_9p2WAAAn85I1

Очигледно дека неговиот татко ќе остани сам со патлакот на Грујо заглавен некаде на крајници или на грло! Браво за Александар! Така се рушат режим и куртони!

8945949043