И СЕГА, ШУ ПРАЈМЕ БЕ ВМУЊАРИ?!

0
1498

Мицотакис: „- Нашиот северен сосед од нас доби нешто, што ниту една грчка влада досега не беше подготвена да го даде: правото на македонска националност и македонски јазик, иако земјата ќе се нарекува Северна Македонија.“ – фејсбук статус на Жарко Трајаноски.