И СЕГА КОЈ Е КРИВ?! Мајката на Тамара до Тодоров: Имаше болки и молеше за помош, ама ти не најде време да не примиш…

0
1544

tamarce

Не знам зошто си разочаран?

Мојата Тамара ја нема веќе, зошто? Уште пред три години во Велес јавно те молев, те молев да ме примиш да те запознаам со случајот Тамара. И до ден денес не ме прими иако знаеше дека те чекам пред министерството. Тамара имаше болки, молеше за помош, ама ти не најде време да не примиш и сослушаш и затоа немаш оговорност? – пишува мајката на Тамара, Жаклина Димовска на Фејсбук, како одговор на изјавата на министерот за здравство Никола Тодоров дека не чувствува одговорност за смртта на малата Тамара.

tamara

Оставка за овај ТУП министер! Оставка за Тодоров!!!