И СЕГА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ЛИ Е КАБАЕТ?! Многу граѓани не ја сфаќаат сериозно болеста и не веруваат дека постои, вели Филипче

0
644

Многу граѓани не ја сфаќаат сериозно болеста, дури и не веруваат дека постои, истакна министерот за здравство Венко Филипче на денешната прес-конференција.

„Многу од граѓаните не веруваат дека постои болеста. Секој ден кажуваме дека станува збор за сериозна болест и дека постои. Значи, мерките мора да се почитуваат – додаде Филипче.