И РОДИТЕЛИТЕ НА КУРТОНИТЕ СЕ ДЕЛ ОД РЕЖИМСКАТА МАШИНА: Таткото на Ранду, спикерот на Сител инспектор во Делчево, броел опозициски протестанти со службено возило!

0
2179

randutatko

Сликите се од недела 17.05.2015 година од паркингот пред Културниот дом Делчево, зборното место за тргнување на автобусите за народниот собир на СДСМ. На сликите (кои се сликани внатре од автобусите) се гледа инспекторот за комуналани дејностина Општина Делчево Крум Николовски, таткото на новинарот на Сител ТВ Марјан Николовски, во својство на полтрон на власта испратен тајно да бележи кој се ќе се качи во автобусите на СДСМ.

 ОНА ШТО ТРЕБА ДА СЕ ПОТЕНЦИРА Е ФАКТОТ ДЕКА инспекторот не е на работна должност во моментот додека неовластено и незаконски ги бележи присутните, А ОСОБЕНО ТРЕБА ДА СЕ ПОТЕНЦИРА ФАКТОТ ДЕКА го користи автомобилот на Инспекторатот за комунални дејности (марка Поло, бела боја, со регистерски таблички ST-604-MK), злоупотребувајќи ја  службената должност и службеното возило (кое нешто го потврдуваат сликите).

Значи фамилијардно се одработува за режимот. Синот на овој режимски паразит е спикер на куртон вестите на Сител:

randu najava