И ПОСЛЕ ДЕСЕТИЦИ ГОСТИ НА ТЕМА ГЕОПОЛИТИКА НА МИЛЕНКО ПА НИШТО НЕ МУ Е ЈАСНО: Кучињата на Грујо се збунија, не знаат на каде да трчаат и да лааат…

0
440

milenko-grujomilenko zbunet