И ОФИЦИЈАЛНО, ЕВЕ ЈА РУТАТА НИЗ КОЈА ГРУЈО ПРЕБЕГАЛ ВО УНГАРИЈА!

0
1377

На интернет се појави рутата која Грујо ја поминал за бегство до Унгарија.