И ОВАА РАБОТИ КАЈ ЗВРЛЕСКИ И ОДРАБОТУВА ЗА ВМРО ДПМНЕ: МАНЕКЕНКАТА ДРАГАНА ЧУПРИНА ОД МОДНА ПИСТА ПРЕКУ УМС НА ВМРО ДПМНЕ БАП ВО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО!!!

0
2139

Оваа фуфа се пофали во Теа Модерна дека веќе две години работи во Јавно Обвинителство ?!?! Аман бре чупе?! Па кога стигна бре?! Значи преку УМС ВМРО ДПМНЕ дангере право кај Марко Зврле, бркото, другарчето на Амди Бајрам…

И после зашто ни требало специјално јавно обвинителство, па заради вакви бре партиски кокошчиња начукани преку тефтерот на Гоца по судските институции…