И НА ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ НИШТО НЕ МУ Е ЈАСНО: ЗОШТО ВЛЕГУВАТЕ ВО ВЛАДА СО СДСМ?!?!

0
634

И на сирот Љупче Златев не му е јасно зошто СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ коалицираат во Влада па упатува прашање.

Ако се земе во предвид тегнењето уши на Мицкоски од страна Агелер и дека е бивш активист на СОРОС, СДСМ и лепенка на Милчин тогаш прашањето на Златев му е ултра глупаво.

  • Златев до Муцунски : Она што не го разбираме поголем дел од нас, обичните луѓе е овој дел на заедничка влада на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ?!