И НА ЈОХАНЕС ХАН МУ ПУКНА ФИЛМОТ: Ало бре што правите?! НЕМА ИЗБОРИ НА ПЕТИ ЈУНИ ПОСЛЕ ОВАА ПОСТАПКА НА ИВАНОВ!

0
766

13015518_200285937022673_5141250510943454226_n