И МИЈАЛКОВ ЗАЕДНО СО ЈАНКО БУРЕК БИЛЕ СКАПАНИЦИ, ПО МАТЕМАТИКА ИМАЛ КЕЦ И БИЛ НА ПОЛАГАЊЕ!

0
975

image_1436220636_11

Според информациите Сашо Мијалков имал 1-ца по математика и пратен бил на полагање.

b2cee98c570c968d50afbbf8e9b97ec6