И Ленче Ристовска се сврте против Катица, напиша на Фејсбук: Со панично движење подлабоко се тоне во живиот песок

0
777

Интересен феномен. Со продолжено или панично движење подлабоко се тоне во живиот песок, напиша обвинителката Ленче Ристовска на својот Фејсбук профил, не назначувајќи дали статусот е посветен некому.