И ЛЕВИЦА ПОЧНА СО ЛАЖНИ ВЕСТИ ДА ГО НАПАЃА СДСМ!!!

0
1262

По дојава од наш „свиркач“ во ЈП Улици и патишта, обзнануваме дека тамошниот ДИРЕКТОР, поставен од новата власт на Град Скопје – господинот Senad Senko Smailovic си ја качил сопствената плата од 1.000 ЕУР (колку што заработувал неговиот претходник), на над 1.700 ЕУР!!!
Па така, овој млад и амбициозен социјалдемократ, сега заработува повеќе дури и од Премиерот 

Ги замолуваме сите независни и истражувачки новинари, во име на јавниот интерес, да го испитаат овој случај на уште едно недомаќинско работење на новите јавни функционери поставени од СДСМ, а платени со народни пари.
Истовремено, го повикуваме градоначалникот на Град Скопје – Петре Шилегов, по службена должност, итно да го разреши овој аздисан директор!

#НеБилеСамоПратениците
#Срамота