И ЛАТАС ПРИЗНА ДЕКА ДПМНЕ ЈА ГУБИ ВЛАСТА И ДЕКА СДСМ СЕ ВРАЌА НА ВЛАСТ!

0
789

latasnovinarrazgovor

Во својата најнова колумна, Латас признава дека бомбите на Заев ќе ја донесат СДСМ на власт!

lataszaevvlast