И куртонот и омилено режимско брадесто копиле Миленко од пораз на режимот во параноја и паника : Ќе се полнат кутии во корист на СДСМ, ќе падне крв

0
2215

Миленко Неделковски на својот портал Дудинка денеска во текстот „Порака до ВМРО“, пишува:

„Во недела треба масовно да се излезе и да се гласа. Секој според својот ум, морал, желби, перцепција… Во вашата одлука никој не смее да се меша. Со победата на Трамп отпадна стравот дека Бејли ќе преноќи во ДИК штелувајки ги резултатите доколку се приближни.

Опасноста во недела доаѓа од можноста со помош на МВР и Спасовски во албански средини да се полнат кутии во корист на СДС. И да има инциденти… Крвави.

Затоа, сите од рано на избирачки места, за да може било која матрица за манипулација да им се избие од рацете на гнидите што сакаат да ја растурат државата.