И КУРТОНОТ БОБАН ГОМКОВИЌ КОЈ ГИ ИСКРИВУВАШЕ ИЗВЕШТАИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ОД БРИСЕЛ ДОБИ КЛОЦА ВО ГАЗОТ ОД АЛФА ТВ!!!

0
1415