(ВИДЕО) И КАЉИОПА ЌЕ КОЛИ КЛЕТИ ШИПТАРИ И ЌЕ ГИ СТАВА ВО ГАСНА КОМОРА ЗА ЧИСТА МАКЕДОНИЈА!!!

0
12772

Режимот ја активира и оваа што има дете со албанец да коли шиптари и да ги става во гасна комора. Кое лудило се овие талибанциве у пичку материн…