И Гостивар го крева гласот против режимот: Во четврток Македонци, Албанци, Турци… излегуваат на улица!

0
1123

Во Македонија се крева вистинско востание против режимот. По Скопје, Битола, Струмица, Велес, Штип и граѓаните на Гостивар излегуваат на протести. Во четврток, со почеток во 18 часот, Македонци, Албанци, Турци… излегуваат на улица: ДОСТА МОЛЧЕВМЕ!