И ВЛАТЧЕ ЛОБИРА ЗА МАКЕДОЊА : Средба со германскиот претседател

0
1748
Заедно со претседателот на Германија Франк-Валтер Штајнмаер во неговата резиденција. Германија е пријател и сојузник на Македонија.