ИСУСЕ ХРИСТЕ: Џорџ Атанасовски предлага да сме влегле во сојуз со Северен Пакистан, со нашите браќа Хунзите!

0
1876

Во емисијата на Јанко Бурек, бизнисменот и политичар Џорџ Атанасовски предлага Македонија да влегла во сојуз со Северен Пакистан каде што живеат Хунзите, нашите браќа.