ИСУСЕ ХРИСТЕ, ХАРИКИРИ НА РАДИО – КАНДИДАТОТ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ШТИП, ПРАТЕНИКОТ ЈОРДАНОВ – ЈАС НЕ СУМ ВАКЦИНИРАН И НЕ ПЛАНИРАМ ДА СЕ ВАКЦИНИРАМ!

0
473

– Не сум вакцинирам и не планирам да се вакцинирам. Но на јавноста и апелирам да се вакцинира.

Пратеникот Иван Јорданов кој е и кандидат за градоначалник на Штоп изврши ХАРИКИРИ на радио Канал 77! Наместо да биде пример за граѓаните и да се вакцинира и да повика сите да го следат тој пример, он вика вакцинирајте се ама јас нема да се вакцинирам?!?!