ИСУСЕ ХРИСТЕ – РЕЖИМСКИОТ КУРТОН ТОНИ ШАНАЦ ЗБОРИ ЗА ПОЛИТИЧКА ОДГОВОРНОСТ, ЧОВЕКОТ КОЈ СО ГОДИНИ МУ ГО Ц…. ….Т НА ДИКТАТОРОТ ГРУЈО ДУРИ И ОТКАКО РАСПУКАА БОМБИТЕ НА ЗАЕВ!

0
404

Тони Шанац збори за политичка одговорност, како ја немало многу во државата.

Човекот кој 10 години му беше најголем приврзаник до ниво да му ги ц… …. на диктаторот Грујо…

Па дури и откако распикаа бомбите и се слушна за сите криминали и злодела на режимот во 2015-та, тоа не го поголеба Тони Шанац да седи во чамецот со Груевци како дел од раководството на ВМРО ДПМНЕ!

И сега се испрчил на ТВ 24 и збори за политичка одговорност?!?! Како бе не му е срам на овој режимски куртон?!?!