ИСУСЕ ХРИСТЕ: Новинарите од Алсат М се бунеа зошто Јово Вангеловски и Зоран Караџовски не биле во советодавното тело за реформи на судството!

0
803

Новинарите од Алсат М, Теменугов и Мирчевски се бунеа и го малтретираа портпаролот на владата, зошто владата се дрзнала да ги тргне Јово Вангеловски и Зоран Караџовски од советот за реформи во судството, пошто не биле осудени значи биле чисти пред законот и немало основа зошто да бидат тргнати од телата кои ќе го реформираат македонското судство?!?!