ИСУСЕ ХРИСТЕ – НА АЛФА ТВ СЕ СЛУЧИ НАЈГОЛЕМАТА ПЕРВЕРЗИЈА ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ: ДВАЈЦАТА НАЈВЕРНИ КУРТОНИ НА РЕЖИМОТ НА ГРУЈО ДВА СААТА ПЛУКАА ПО РЕЖИМОТ НА САШО МИЈАЛКОВ ОД КОЈ ТОЈ СЕ ЗБОГАТИЛ СО КРИМИНАЛ!!!

0
399

Двата најголеми куртони на режимот на Груевски кои го бранеа режимот особено од 2015-та од кога запукаа бомбите па до падот во 2017-та но и пред тоа, сега на АЛФА ТВ два саата плачеа и плукаа по Сашо Мијалков како тоа он се богател како шеф на ДБК, станал милијардер, прислушкувал цела држава, мафијаш итн итн…

Двата куртона кои му служеа на двоецот Мијалков – Груевски сега се разбудија од сонот во 2020-та и решија да го критикуваат Сашо Мијалков?!?!

ОВА Е УБЕДЛИВО НАЈГОЛЕМАТА ПЕРВЕРЗИЈА ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ТВ КАНАЛИ И НОВИНАРСТВО ПА МАКАР И КУРТОН НОВИНАРСТВО!!!