ИСУСЕ ХРИСТЕ, МИЛА МАЈЧИЦЕ: ГЕРО БАРА СЛОБОДА ЗА ТРАЈКО, ЧОВЕКОТ СТАНА САНИТАРЕЦ, ГО ЧИСТИ ИЗМЕТОТ НА РЕЖИМОТ, НАТРУПАН ЗА 10 ГОДИНИ РЕЖИМ, ОТКАКО ГО СОТРЕ СЈО, СЕГА ВО АКЦИЈА НА СПАС НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА 27-МИ АПРИЛ!

0
602

Која перверзија! Геро стана санитарец, ги чисти лајната на ВМРОВЦИТЕ кои за 10 години ги оставија зад себе, смрдат, натапкани, не ферментрани, со црви со паразити, Геро земал со голи раце бос во нив со лајна до гуша прета ли прета…

Па нема пара на светот што ќе ме натера ова да го правам, зарем е можно ИНАТОТ И СУЕТАТА толку да го имаат освоено човекот да има до толку забегано на стари години вака да се брука да го пере режимот за сите негови зулуми, дивјаштва, злостори, криминали?!?!

На крај ќе не убедува и дека затворањето на А1 било законско и легитимно?!?! ЕЕЕЈ ГЕРООО КАДЕ БЕ ЧОВЕКУ?!?! ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА ТЕ ПОЛИЕ СО ЛАДНА ВОДА ДА СЕ РАЗБУДИШ ОД ОВОЈ КОШМАР?!?!