ИСУСЕ ХРИСТЕ, ЛИДЕРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ГО ДОПРЕ ДНОТО – МИЦКОСКИ ГО ОБВИНУВА КОВАЧЕВСКИ ДЕКА ИМА МАЛ ПЕНИС?!?!

0
1245
  • Кај господинот Ковачевски проработел Фројд, можеби тој има лична фрустрација од мали работи.

Мицкоски за Ковачевски кој сигурно мисли на големината на неговиот пенис иако тао јасно не го потенцира но јасно е што мисли под тезата ,,фрустрации од мали работи’.