ИСУСЕ ХРИСТЕ: ВМРОНИТЕ мислат дека Александар Македонски бил православен христијанин?!?!

0
1027

Неверојатно, вмроните навистина со сиот памет во тоа лејките нивни шупливи мислат дека Александар Македонски бил православен христијанин?!?! У пичку матер која трагедија еј!!!