ИСТОРИСКИ И СВЕТОЛ МОМЕНТ ЗА НАШАТА ИДНИНА И ЗЕМЈА : НАШИОТ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ НА ЗАЕДНИЧКА ФОТКА СО НАЈГОЛЕМИТЕ ЛИДЕРИ ВО СВЕТОТ, КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА, ТРАМП, МАКРОН, МЕРКЕЛ, ЕРДОГАН, ТРУДО…

0
596

Премиерот Зоран Заев на заедничка фотка со кралицата Елизабета, Трамп, Макрон, Меркел, Ердоган, Трудо … се лидери и лидеришта еден до еден ,рамо до рамо, величини над величините во светската политика.