ИСПОВЕСТ НА ОЧАЈНА ЖЕНА ОД КОЧАНИ: ПОРАДИ ЗАГУБЕНА КЛАДБА МЕ ЛЕГНАА ДВАЈЦА

0
10363

Со сопругот бевме на летување. Разговаравме колку сме остареле и дали сѐ уште сме способни да заведеме личности од спротивниот пол.
На шега му реков на маж ми дека годините си го прават своето и оти тој многу тешко би можел нешто да „смува“. За разлика од мене…

Така падна кладба. Ако за една вечер некој од нас успее да заведе партнер, мора да оди до крај!

Се раздвоивме во посебни локали. Помина половина час, но ништо не се случи. Отидов до тоалетот, ги соблеков гаѓичките, а на себе имав пократка сукња.

Се вратив и седнав на своето место. Наспроти имаше две момчиња. Забележав дека гледаат во мене и намерно ги подраширив нозете. Набрзо едниот од нив ми пријде и праша дали е слободно местото. Така и двајцата седнаа до мене.

Ги излажав дека сум сама на летување и оти маж ми е дома, што дополнително ги распали младите момчиња. Ме поканија на прошетка и тргнавме кон плажата. Седнавме на едно пристаниште. Забележав дека ме посакуваат. Почнаа да ме допираат по нозете. Не ми беше сеедно, но дел од мене не сакаше играта да запре.

Едниот почна да ме бакнува по вратот, а другиот меѓу нозете. Ми се допаѓаше бидејќи беа навистина нежни. Почнав и јас да ги допирам меѓу нозете, а потоа еден по еден и орално да ги задоволувам.

Ме легнаа на страна и почувствував дека некој од нив навлезе во мене. На почетокот малку ме заболе, но пота стана пријатно. Одамна немав искуство со толку млади момци.

Се менуваа врз мене и морам да признаам дека навистина уживав. Имав и неколку оргазми.

Кога завршивме, се насмевнаа, ме бакнаа во образот и влеговме во морето.

На маж ми му признав дека сум запознала момчиња, но бев сигурна оти не можеше ниту да замисли колку ми беше убаво.