Испишете ја Триумфална со жиро сметките за помош на болни деца! Нека ги гледаат патриоти!

0
667

Испишете ја Триумфална со жиро сметките за помош на болни деца! Нека ги гледаат патриоти!

Дарко Лешоски
фејсбук статус