ИСКУСНИОТ АНДОВ: НАШАТА ВЛАДА ОДЛИЧНО СЕ БОРИ СО БУГАРИЈА, ТРЕБА ДА ИЗДРЖИ ВО СВОЈАТА ВОЗДРЖАНОСТ И ЕЛАСТИЧНОСТ ЗА САД И ЕУ КОНЕЧНО ДА ИНТЕРВЕНИРААТ И ДА НЕ СПАСАТ ОД ЛУДИЛОТО НА БУГАРИТЕ!

0
703

– Нашата влада одлично се справува со ова лудило од Бугарија, со воздржаност и еластичност, не се влегува во пресметка туку се тактизира и се чека САД и ЕУ да интервенираат и тоа ќе се случи бргу затоа што Бугарија ја губи битката на меѓународна сцена, сите се зачудени и им се смеат на овие будалаштини, немаат аргументи за ова што ни го прават!

Стојан Андов во интервју за ТВ Алфа.