ИРОНИЧНО, ПРОТЕСТАНТИТЕ ДЕНЕСКА МАСОВНО ПОКАЖАА КРИЗА ВО СИСТЕМОТ – СМЕ ПОТФРЛИЛЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО И ПСИХИЈАТРИЈАТА!

0
1260

Цел свет се тепа да дојде до вакцини, овие не ги сакаат.

Цел свет гледа некако да се спаси од опасната Корона која убива мачно и тешко те гуши да умираш на рати со денови, они самите се пријавуваат без маски и без вакицни да умреле.

Самите сакаат да ги заразат своите родители, баби и дедовци, комшии, пријатели, колеги на работа…

Ова е доказ дека сме потфрлиле на две полиња, образованието и психијатријата, сме создале такви лудаци пореметени што се спремни себе да се убијат и своите најмили да ги убијат притоа правејќи се попаметни од доктори кои завршиле 10 години тешка обука и положиле десетици испити и прочитале кубици на книги колку што они не потрошиле тоалетна хартија, багра една неписмена ненормална.