ИРЕНА ПОПОВА ЗА ,,ИНФОМАКС” : РЕБАЛАНСОТ ЗА БУЏЕТ НА ГРАД СКОПЈЕ ВАКОВ КАКОВ ШТО ГО СКРПИЈА СОВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ БИДЕЈЌИ ЌЕ БИДЕ БЛОКИРАН ОД ГРАДОТ

0
291

Екс советничката на ВМРО-ДПМНЕ која од вчера е независна во советот на град Скопје изнесе свој став во врска со донесениот буџет од страна на ВМРО-ДПМНЕ каде двајца советници на ДУИ им помогнале да помине : ,,Ребалансот на буџет на Град Скопје ваков каков што го скрпија советниците на ВМРО ДПМНЕ нема да може да се изврши ќе биде блокиран градот”.