ИНЦИДЕНТ НА ПРЕСОТ НА ШТИПСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ЗА ВРЕМЕ НА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ

0
343

Поранешниот пожарникар Александар Ѓорѓиевски упадна при обраќањето на градоначалникот на Штип, Сашко Николов, при што побара да постави нејколку прашања.

Пред тоа, Ѓорѓиевски имаше близок контакт и со еден од вработените во општината.

Линк до видеото на ТВ24 ОВДЕ