ИНЦИДЕНТ НА МОГИЛАТА НА НЕПОБЕДЕНИТЕ ВО ПРИЛЕП – АКТИВИСТИ НА ФЕЈК ЛЕВИЦА ЗАБРАНИЈА ПОЛАГАЊЕ ЦВЕЌЕ НА ЗАГИНАТИТЕ ОД НОБ И ВО КОСТУРНИЦАТА ГО ВРЕЃАА ПРЕМИЕРОТ, ЗАЕВ НА ЕДЕН ОД НИВ МУ ПОРАЧА ДА СЕ ЛЕЧИ НА ПСИХИЈАТАР

0
3280