МИЛОШ : ИНФОМАКС Е ПРВ МЕДИУМ КОЈ НА ЛОКАЛНО НИВО ОБЈАВИ КАКО СЕ МЕСТАТ ИЗБОРИ, ВО РОМСКА НАСЕЛБА ВО КОЧАНИ КАКО СЕ ДЕЛАТ ЛИЧНИ КАРТИ ЗА ВРЕМЕ ИЗБОРЕН МОЛК, А ВО ПРИЛЕП НЕ НАПАДНАА И НЕ УАПСИЈА

0
660
  • Ги виде цела Македонија тие видеа. Ние во Кочани заедно со Филип снимивме како се собираат лични карти во ромската населба во Кочани. Еден од присутните ни кажа ,,ај бе што не сликате, ние си правиме списоци, си работиме за утре за гласање”.Значи ние сме прв медиум во Македонија којшто има фатено на лице место малтене во живо бидејќи 10-15 минути кога го објавивме видеото во живо како се местат локални избори.Истото го направивме во Прилеп, по што не уапсија.

Милош Милошевски во ,,Инфомакс”.